EUX business

EUX Business - alt det du drømmer om

Du kan blive alt det, du drømmer om. EUX Business hjælper dig med at finde din egen vej. For det, du drømmer om i dag, behøver ikke være det samme om to år. Vælg EUX Business, hvis du har drømme og ambitioner for din fremtid og ønsker en karriere med indflydelse og ansvar, og hvis du er klar til en uddannelse, der stiller krav til din faglighed, og som forbereder dig til erhvervslivet. Også på et internationalt niveau.

En EUX business er en ny uddannelse, der på 4 år giver dig både studiekompetencer på HF niveau og gør dig til faglært inden for det handel og kontor. Allerede efter to år kan du starte din karriere i erhvervslivet med en 2-årig elevplads inden for brancher som administration, økonomi, revision, shipping, butik og handel. Eller du kan læse videre på Erhvervsakademiet, Professionshøjskolen eller Universitetet, hvis det er det, du brænder for.

EUX Business udbydes i Nykøbing F. og Nakskov.

EUX Business' opbygning

EUX Business er bygget op med et grundforløb på 1. år (direkte fra folkeskolen + 1 år, skal du starte på grundforløb 1, ellers starter du på grundforløb 2) og et studieforløb på 2. år. De to studieforløb du kan specialisere dig inden for er;

  • Handel & Ledelse
  • Administration & Ledelse
Du får en lang række fag på gymnasialt niveau, der dygtiggør dig til en karriere i erhvervslivet eller til at tage en videregående uddannelse:
Fag på 1. år
Dansk C, Samfundsfag C, Engelsk C, Erhvervsøkonomi C, Organisation C, Matematik C, IT C, Afsætning C og Erhvervsfag.
Fag på 2. år
På andet år vil du få endnu flere fag, der er efterspurgte i erhvervslivet, ligesom du vil fortsætte fag fra første år på et højere niveau. Det er også på andet år, at du vil specialisere dig inden for enten Handel & Ledelse eller Administration og Ledelse gennem spændende valgfag: Dansk A, Virksomhedsøkonomi B eller Matematik B, IT B, Engelsk B og Valgfag C + B (Eks. Innovation, Markedskommunikation, Afsætning B, Samfundsfag)

Adgangskrav & optagelse

For at søge om optagelse på EUX Business skal du have afsluttet folkeskolens 9. eller 10. klasse med mindst 02 i karakter i fagene dansk og matematik. Vi har optagelse på EUX Business to gange om året - i august (grundforløb 1) og i januar (grundforløb 2).
Du ansøger om at blive optaget på EUX Business via www.optagelse.dk. Du skal benytte dit Nem-id til at logge ind med.

Ansøgningsfrist: 1. marts 2016 for at blive optaget i august 2016.

Efter EUX Business?

Med en EUX Business får du også masser muligheder i fremtiden. Du får grundforløbet til din faglige erhvervsuddannelse, samtidig med at du får en gymnasial eksamen.

Elevplads eller læse videre?
Efter to år kan du søge ind på en videregående uddannelse på Erhvervsakademiet, Professionshøjskolen eller Universitetet, ligesom du kan få en 2-årig elevplads inden for handel og administration, hvis det er det, du ønsker.

Kontakt


Tina Folmer Larsen

Elevvejleder

Nakskov

24676257

tila@celf.dk


Frank Bolvig

Elevvejleder

Merkurs Plads 1

54888973

fb@celf.dk