Ansøg om optagelse

Tilmeld dig ved at udfylde et tilmeldingsskema på optagelse.dk. Du skal benytte UNI-login hvis du går i folkeskole – ellers skal du benytte NemID. Undervisningsministeriet har udarbejdet en film, der guider dig igennem tilmeldingsproceduren – Se filmen “Sådan søger du en erhvervsuddannelse” her.

 

Adgangskrav

Vi du optages på en erhvervsuddannelse, skal du have prøvekarakteren 2 i dansk og matematik fra folkeskolen. Har du ikke det, kan du komme til optagelsesprøve i dansk og/eller matematik + deltage i en samtale. Læs mere om adgangskravene her.

 

Optagelsesprøver

Ekstra optagelsesprøver 12. januar 2018 i både Nakskov og Nykøbing.

Prøven i dansk afholdes fra kl. 9.00 til 11.00 og matematik fra kl. 12.00 til 14.00. Har du tilmeldt dig en erhvervsuddannelse, men mangler adgangskravet i enten dansk eller matematik, skal du tilmelde dig optagelsesprøve i faget, ved at skrive en mail til vejledning@celf.dk. Fra den 2.1.2018 kan du også ringe til skolen og tilmelde dig på 54 888 888

 

Der er forskellige måde at ansøge påBrug for hjælp?

Ring til en elevvejleder på 54 888 999 eller skriv til vejledning@celf.dk.

Er du klar? Test det her:

Den nye erhvervsuddannelsesreform gør, at der er nye krav for at man kan blive optaget. Vil du teste, om du er klar til at starte på en erhvervsuddannelse? - Prøv vores er-jeg-klar-test her.

Til forældre

Undervisningsministeriet har lavet en guide til forældre, der skal hjælpe deres unge menneske med at tilmelde sig en ungdomsuddannelse. Læs mere her.