Cykeltræning efter skoletid

Har du en drøm om at blive professionel cykelrytter og samtidig få sikkerhed via uddannelse?

– så er Cykelcollege måske lige noget for dig

 

Nyhed: Nu også med Mountainbike træning

Hvad er Cykelcollege?
Cykelcollege er en genial kombination af uddannelse og cykeltræning.
Til hverdag går du i skole på uddannelsen Cykel- og motorcykelmekaniker, men fire gange om ugen er der cykeltræning efter skoletid. Træningen følger DCU’s anbefalinger eller planlægges individuelt.

Ti dages træning i Toscana
Vi tager ti dage til Italien og træner i et område af Toscana, som er meget eftertragtet blandt professionelle. Det foregår når den danske løbssæson starter, så du vil misser ét, måske to løb, men turen er aftalt med juniorlandstræneren, så lejren ikke falder sammen med cupløb.

Hvem kan deltage på Cykelcollege?
Alle som har afsluttet 9. eller 10. klasse, bor på CELF’s skolehjem og er bidt af en gal jernhest.

Hvor ligger Cykelcollege?
Cykelcollege holder til på CELF (Kringelborg Allé 7) i Nykøbing Falster.
Skolehjemmet ligger lige ved siden af skolen.

Hvad får du ud af det?
Der er selvfølgelig et stort fokus på cykeltræningen. Ud over masser af træning, får du et personligt træningsprogram, som tager hensyn til, hvad du kan, og hvad du vil opnå.

Derudover får du grundforløbet til cykel- og motorcykelmekaniker, altså grundforløb 1 og 2, som baner vejen for en læreplads som cykel- eller motorcykelmekaniker, når du er færdig på Cykelcollege. Uanset om du starter på Cykelcollege efter 9. eller 10. klasse, vil du forbedre dit niveau i fagene dansk, engelsk og matematik.

cykler

Træningslejr

  • Træningslejren foregår i Toscana, Italien, i et område vest for Lucca ude ved vandet
  • Vi er af sted i ti dage
  • Opholdet er med fuld pension

Vores cykler bliver kørt til Italien, mens vi flyver til Pisa. Når vi kommer til Pisa, vil cyklerne stå klar til os og efter en kort omklædning, cykler vi til hotellet. Der er cirka 25 kilometer på flad vej.

Når vi kommer til hotellet, afleverer vi bagagen og så cykler vi op i bjergene.  Vi træner ni ud af ti dage, vi er afsted.  På tiendedagen flyver vi hjem tidligt om morgenen.

Tilmelding
Kontakt konsulent Claus Westerholt, tlf. 20 684 394 mail: westerholt51@gmail.com
Eller uddannelseschef Michael Stabell, tlf. 24 458 862, mail:msta@celf.dk.

Det er vigtigt at aftale nærmere inden endelig tilmelding, så vi kan undgå misforståelser, og du bliver korrekt optaget på grundforløbet til cykel- og motorcykelmekaniker.

Tilmelding for deltagere, som kommer direkte fra folkeskolen
Du skal kontakte vejlederne på tlf. 54 888 999, som tilmelder dig grundforløbet som cykelmekaniker på CELF i Nykøbing Falster. Derefter skal du udfylde en ansøgning om at bo på skolehjemmet. Blanketten er her.

OBS: Når du udfylder ansøgningen om en skolehjemsplads, så skal du i bemærkningsfeltet skrive ”Cykelcollege”, så vi ved, hvorfor du ansøger.

Tilmelding for øvrige deltagere (som har taget grundforløb 1)
Du skal tilmelde dig grundforløb 2 som cykelmekaniker på CELF i Nykøbing Falster. Du skal kontakte elevvejleder Tino Jørgensen, 61 63 29 61 eller på mail: tij@celf.dk. Derefter skal du udfylde en ansøgning om at bo på skolehjemmet. Blanketten er her. 

Starttidspunkter
Du kan begynde i august 2018 (20 ugers ophold).

Kontakt
Konsulent Claus Westerholt, 20 68 43 94, westerholt51@gmail.com eller Michael Stabell, tlf. 24 458 862, mail:msta@celf.dk.