Chris Schilling Jørgensen, 18 år, Kettinge

En god sælger er en, der kan sælge varen og lidt til

Chris fortæller: Vi er mange entreprenører på detailhandeluddannelsen - vi har allerede gang i at starte vores egne virksomheder.

18-årige Chris Schilling Jørgensen går på detailhandeluddannelsen, og for ham er det det helt rigtige valg. “Den oplagte vej tilat arbejde i en butik”.

Chris har allerede en del erhvervserfaring, bl.a. har han arbejdet i Kvickly og hos Harald Nyborg, så han ved, hvad der skal til:
”Du skal være imødekommende og dine talegaver skal være i orden. En god sælger er en, der kan sælge varen og lidt til. Vær glad og vis, at du kan lide dit arbejde. Pres ikke for meget.
Ambitioner er vigtige, så man har noget at gå efter, men vær realistisk. Du skal vise, at du dur til noget, og vis at du godt vil arbejde hårdt for at komme op i hierarkiet”.

Hvordan er det at gå på CELF?
Nyttig undervisning, man bliver klædt på til at komme ud i en butik. Undervisningen er helt ok med flinke lærere, som man altid kan tale med.”

Hvad er dine fremtidsplaner?
Jeg stiler mod at arbejde som butiksassistent i København inden for tøj eller sko eller helst begge. Jeg skal også bygge lederuddannelse ovenpå, så jeg kan tjene flere penge, få større udfordringer
og mere ansvar. Så på lang sigt stiler jeg mod at blive butiksleder eller starte mit eget