Klaus Bertelsen, 26 år, Nykøbing F.

Jeg har hele tiden tænkt, at jeg godt kunne tænke mig at lære et håndværk. Murer er et rigtigt håndværk, et flot håndværk hvor der er mulighed for kreativitet

Jeg er glad for det og kan anbefale andre at gå her.

Klaus er inde på det 2. hovedforløb af uddannelsen. Klaus er voksenlærling hos J.P. Pedersen & Sønner i Eskilstrup. En læreplads han fik ved personligt at møde op og ansøge. Klaus har prøvet forskelligt, siden han forlod folkeskolen. Klaus er udlært godschauffør, og han har været ved militæret i to år og bl.a. været udstationeret.

Hvad skal der til?
Du skal kunne arbejde selvstændigt, have teknisk snilde og tålmodighed, og det kan være en fordel at være serviceminded.

Hvordan er det at gå på CELF?
Jeg er meget tilfreds med lærerne, de har en masse erfaring og er gode undervisere. Socialt drikker vi en øl efter endt skoleophold. Vi hjælper hinanden. Vi skal alle sammen igennem, så vi må støtte og hjælpe, hvis nogen har svært ved et eller andet, der er måske noget andet, hvor jeg har behov for hjælp.

Hvad laver du om 10 år?
Formand i et murerfirma eller evt. selvstændig. Jeg er egentlig hjemmefødning; men det ville ikke skræmme mig helt vildt, hvis jeg skulle arbejde i Tyskland. Jeg er åben over for nye muligheder, jeg er fleksibel og vil gerne køre efter arbejde.