Skolehjem

“De bliver simpelthen modnet af at være på skolehjem.” Sådan siger flere mestre og forældre, når de igen bliver genforenet med den unge, som har boet hos os. Selvom vi tager hånd om eleverne hele vejen rundt, er det også en øvelse i selvstændighed at flytte ind på egne kvadratmeter lige ved siden af skolen og midt i Nykøbing F.’s smukke natur.

Skolehjemsassistenterne sørger for, at de unge bliver rystet godt sammen og er de unges mulighed for sund kontakt med en voksen. Skolehjemsassistenterne er der lige fra skolen slutter til den begynder igen. Både i og udenfor skolehjemmet er der masser at lave.

Lige ved siden af skolen kan du spille squash, tennis, golf og fodbold. Svømmehallen er kun et stenkast væk og skal du til byen eller på stranden tager det få minutter på cykel. I dit nye hjem er der både bordtennis, tv- og hyggestue, billard, vaskerum, og skolen har også et motionsrum som du kan benytte.

Er du mere til frisk luft, skal du kun ud i baghaven for at finde fodboldbaner, basket og multibane. Vi kan godt lide at være sammen og for dem, der er med på den, er der sociale arrangementer om aftenen – for eksempel fællesgrill og spilleaften.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og du vil blive ringet op af en vejleder hurtigst muligt.

Tak for din besked.

Adresse og telefon

CELF, Kostafdelingen:
Værelsesnr. XXX,
Kringelborg Allé 7, 4800 Nykøbing F.


Vagtkontor

61 63 28 19 kl. 15.30-08.00


Sygemelding

Send en SMS med teksten “syg” til 40 11 20 00 fra din mobil, hvis ikke andet er aftalt med din afdeling. Efter kl. 09.00 skal du henvende dig til din underviser eller en sekretær.
Bor du på skolehjemmet, skal du også kontakte skolehjemsleder Jeanette Frederiksen på 61 63 28 18 mellem kl. 07.00 og 08.00.
Skolehjemslederen skal vide, om du er på skolehjemmet, og om der er brug for læge.


Transport


Priser

  • Er du under 18 år og går på et grundforløb uden en uddannelsesaftale, er kost og logi på skolehjemmet gratis.
  • Er du over 18 år, og har en uddannelsesaftale, skal du betale 505,- kr. pr. uge.

Læs om fradrag for kost og logi.


Hvem kan bo på skolehjemmet

Hovedforløbselever på erhvervsuddannelserne har første prioritet. Men har du mere end 5 kvarters rejsetid kan du søge om optagelse på skolehjemmet. Tjek din rejsetid.


Ansøg om plads

Der er 166 pladser på skolehjemmet.

  • Hent ansøgningsskemaet her
  • Se regler for optagelse her

Ordensregler

Jeanette Frederiksen

Skolehjemsleder

Nykøbing F.
61 632 818

Gitte Jensen

Uddannelses[-]sekretær EUD jordburg og fødevarer

Nykøbing F.
54 888 827