Studielivet på erhvervsuddannelserne

Det er mere end ‘bare’ undervisning og praktisk arbejde på værkstedet at gå på CELF!

CELF har uddannelsessteder i Nakskov, Maribo og Nykøbing F. I hvert ’hus’ ligger flere uddannelsesafdelinger side om side, det skaber et godt fagligt studiemiljø, hvor alle kan lære af hinanden og hvor man får mange forskellige input.  Hver uddannelsesafdeling er hyggelig, og med sit eget særpræg, og der er fællesområder med bløde og farverige sofagrupper, hvor der både kan arbejdes og slappes af.

På alle uddannelsesafdelinger er det praktiske i højsædet. Vi tror ikke på, at man lærer det praktiske ved kun at sidde i et klasselokale og lytte, men ved at røre, fornemme og arbejde med tingene i virkeligheden.

Realistiske arbejdsmiljøer

Det giver noget at få lov til at stå med materialerne mellem hænderne. Derfor har vi realistiske værksteds- og butiksmiljøer på alle vores uddannelsesafdelinger.

Hvordan det er at gå på CELF? Det er udfordrende, du bliver sat på prøve hvad angår tålmodighed, abstrakt problemløsning og logisk tænkning. Du møder nye venner og kulørte lærere. Det er aldrig kedeligt og du får både brugt hænder og hoved.

Lars Lundsberg, elev på CELF